εορταστικά προγράμματα

εορταστικά προγράμματα

eortastika2Το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης «παιδιά επί σκηνής» πραγματοποιεί εορταστικά προγράμματα για κάθε γιορτή του χρόνου!

Όλα τα προγράμματα είναι διαδραστικά, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα της ενεργής συμμετοχής στην εξέλιξη και στη δράση τους. Προσφέροντάς τη γνώση μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού.

Δίνεται η δυνατότητα να σχεδιαστεί το εορταστικό πρόγραμμα από κοινού μαζί σας, καλύπτοντας απολύτως τις ανάγκες σας.

Τα διαδραστικά εορταστικά προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, είτε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 
 

Για τα προτεινόμενα προγράμματα της σεζόν 2023 – 2024 μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία ή να αποστείλετε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273