ετήσια εργαστήρια ενηλίκων

ετήσια εργαστήρια ενηλίκων

etisia ergastiria enilikonΗ τέχνη είναι ο τρόπος έκφρασης της ψυχής και του νου και πολλές φορές μας βοηθά ν’ ανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας και να βρούμε νέους τρόπους διαχείρισης κι αντίληψης των πραγμάτων.

Το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης «παιδιά επί σκηνής» είναι ένας χώρος δράσης και για ενήλικες που «αναζητούν» αυτούς τους δημιουργικούς δρόμους έκφρασης κι επικοινωνίας.

Σκοπός η χαρά, η απελευθέρωση, η εκτόνωση! Καταργώντας την αυτοκριτική και καλλιεργώντας την αξία της συναισθηματικής μας νοημοσύνης. Αναζητώντας μία ουσιαστική σχέση με τον εαυτό μας και με τους άλλους.

Χρησιμοποιώντας το σώμα μας και τη φαντασία μας, το λόγο και τη σιωπή, τη μουσική και την κίνηση, μέσα από το θέατρο και την τέχνη, το παιχνίδι και τη χαρά της ομαδικότητας μαθαίνουμε ν’ αξιοποιούμε τα εφόδια της βιωματικής γνώσης στην καθημερινότητα μας και στις σχέσεις μας.

Το μάθημα είναι μία φορά την εβδομάδα, διάρκειας 60΄.

Αφορά όλους όσους θέλουν να κάνουν τη δική τους μοναδική διαδρομή προσωπικής γνώσης. Καθώς και παιδαγωγούς, εμψυχωτές ομάδων, θεατρολόγους, ψυχολόγους, γονείς. 

Τα μαθήματατης φετινής χρονιάς του ετήσιου εργαστηρίου ενηλίκων θα ξεκινήσουν τονΟκτώβριο 2022 και θα ολοκληρωθούν τον Μάϊο 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα ανοικτό - δωρεάν μάθημα ώστε να βιώσουν τη διαδικασία του μαθήματος, να γνωρίσουν τους εμψυχωτές και την ομάδα. 

Για την απαραίτητη κράτηση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη γραμματεία ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση paidiaepiskinis@yahoo.gr.

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273