Blog

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EQ - «Η Χαρά για το Μεγάλο Σχολείο!»

«Οι Μικροί Εξερευνητές είναι έτοιμοι για τη νέα τους αποστολή, θα ανακαλύψουν το Μεγάλο Σχολείο! Ο φόβος για το άγνωστο δεν τους τρομάζει, θα μάθουν να τον κάνουν χαρά, τη χαρά κάθε νέας αρχής!».

Πρόγραμμα συναισθηματικής νοημοσύνης για την ομαλή μετάβαση των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό.


Μέσα από τη χαρά και τη βιωματική γνώση του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας το θέατρο, τη μουσική, την κίνηση, παιδιά και γονείς θα πάρουν «εφόδια» γι’ αυτήν την τόσο σημαντική αλλαγή.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε μία συνάντηση και οι ομάδες αποτελούνται από παιδιά και γονείς.

Ημέρα: 11/09/22
Ώρα: 10.30΄ - 12.00΄

Για την απαραίτητη κράτηση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη γραμματεία.

Επισκεφθείτε, επίσης, την ιστοσελίδα μας κι ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα εργαστήρια και προγράμματά μας καθώς και για το πρότυπο «art διαδραστικό μελετητήριο».

Επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και παρακολουθήστε το ανοικτό – δωρεάν μάθημα γνωριμίας.

👉Αναλυτικές πληροφορίες: www.paidiaepiskinis.gr
☎️210-5747773 | 694-5569273
📨Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

#EQ #interactiveart #μελετητήριο #παιδί #παιδιαεπισκηνης #δημιουργικήαπασχόληση #περιστέρι #πετρουπολη #Ίλιον #χαιδάρι #εκπαίδευση

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273