συστάσεις

συστάσεις

sistaseisΗ Καλλιτεχνική Διευθύντρια του «παιδιά επί σκηνής» είναι η Μαρία - Ραχήλ Αθανασοπούλου.

Το 2000, ως ιδρυτικό μέλος του «παιδιά επί σκηνής», αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του εργαστηρίου, κάνοντας έντονη την παρουσία και τη δράση του στο χώρο της εκπαίδευσης και της καλλιτεχνικής έκφρασης, με συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ως ηθοποιός - σκηνοθέτις κι εμψυχώτρια ομάδων, έχει μία ευρεία επαγγελματική εμπειρία στη σχεδίαση, οργάνωση και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και καλλιτεχνικών δρώμενων για παιδιά κι ενήλικες.

Ενδεικτικά αναφέρονται: επιμορφωτικά και πιλοτικά προγράμματα για το θέατρο στην εκπαίδευση, εκπαιδευτικά προγράμματα βιωματικής μάθησης, προγράμματα συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ), επιμορφωτικά σεμινάρια για παιδαγωγούς, εμψυχωτές ομάδων, καλλιτέχνες, διαδραστικά προγράμματα για γονείς.

Επίσης, την καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία παιδικών θεατρικών παραστάσεων και λοιπών καλλιτεχνικών δρώμενων του «παιδιά επί σκηνής», τη διασκευή και συγγραφή παιδικών θεατρικών έργων.

Με μία ομάδα επιλεγμένων επαγγελματιών – συνεργατών στοχεύει, μέσα από τα διαδραστικά εργαστήρια, στην ενθάρρυνση κι επιβράβευση της ανάγκης και της ικανότητας των παιδιών να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να επικοινωνήσουν.

Πληροφορίες

Το «παιδιά επί σκηνής» είναι ένα εργαστήρι έκφρασης, μάθησης και δράσης για παιδιά, έφηβους κι ενήλικες. Δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2000, εφαρμόζοντας τις αρχές της σύγχρονης παιδαγωγικής στους τομείς δράσης του. 

Πραξιτέλους 43, 12136 Περιστέρι
210-5747773, 694-5569273